Nieuw in ons assortiment!

Nieuw in ons assortiment!

Nu onze webshop heropend is kunnen jullie duidelijk zien dat wij natuurlijk niet stil hebben gezeten. Zoals beloofd hebben wij weer veel nieuwe type aanstekers aan ons assortiment toegevoegd! 

Dit zijn de nieuwe producten die toegevoegd zijn aan ons assortiment:

Tobaliq Dual Torch , eindelijk hebben wij dubbel pits aanstekers kunnen toevoegen aan ons assortiment. Wij kregen er enorm veel vraag naar en met veel trots presenteren wij nu het kleine broertje van de Tobaliq Black Turbo Torch. De Tobaliq Dual Torch is te koop voor een prijs van €5,95.

En als we het dan doen.. dan doen we het goed! Daarom hebben wij niet 1.. maar 2 nieuwe dubbel pits aanstekers kunnen toevoegen. De Atomic Dual Torch is de tweede dubbel pits aansteker die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment voor een zeer strakke prijs , €4,95. 

En de Atomic Dual Torch is niet de enige toevoeging vanuit de kant van Atomic. Wij presenteren ook nieuw in ons assortiment de superfijne kleine Atomic Tankboy Torch met zijn zeer schappelijke prijs van €3,95 is dit echt een koopje om bij je bestelling bij te voegen!

Tot slot.. ja we hebben de spanning erin gehouden! Een gloednieuwe Quattro torch. Wij presenteren voor u de Cozy Quattro Torch. Een super robuuste fijne Quattro torch die zeker niet af doet van de kwaliteit en echt het kopen waard is als je houd van groot en robuust met een goede vlam! Deze is te verkrijgen voor een prijs van €16,95.

Wij hebben de komende maanden nog veel meer uitbereiding van ons assortiment op de planning staan dus blijf onze blog zeker volgen of volg ons gemakkelijk op social media.