De beste stormaanstekers

De beste stormaanstekers

Een veel voorkomend probleem dat veel rokers of vuurwerk fanaten kennen is dat je aansteker snel kapot is of wordt uitgemaakt door de wind, voordat je het gewenste voorwerp kunt aansteken.

Een stormaansteker is bestand tegen wind en regen en is daarom de moeite waard om in te investeren. Ze zijn er in een grote verscheidenheid van ontwerpen. Maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: functioneel zijn, ook als het oncomfortabel weer is. Hun vlam is heel sterk en kan niet zo snel gesmoord worden. In dit artikel zetten wij de top 5 stormaanstekers op een rijtje voor jou! 

 

5. Prof Jet Aansteker :  Deze kleine aansteker heeft alle voordelen die je kan hebben, het heeft een sterke vlam, is klein van formaat, gaat lang mee en is uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Ook is dit momenteel de goedkoopste aanstekers van onze webshop en al deze voordelen samen maakt hem erg populair. 

4. Prof Turbo Aansteker : Een van de best verkopende single flame aanstekers is onze Prof Turbo Aansteker. Door zijn wat grotere formaat en vooral de gebogen kop is deze erg populair als huis en keuken aansteker. Deze aansteker beschikt ook nog eens van een groot gasreservoir waardoor je hem niet super snel weer hoeft te vullen. Een aansteker om zeker niet te laten liggen. 

3. Champ Dual Aansteker 3D Skull : Onze Champ Dual Aansteker 3D Skull is een aanstekers die nog maar net op de markt is en nu al door het dak gaat wat betreft populariteit. De eerste aansteker binnen onze webshop met een 3D geprint design op de voorkant. De aansteker voelt zeer stevig aan en heeft 2 sterke butaan vlammen geschikt tegen weer en wind.  

2. Tobaliq Black Turbo Aansteker :  Wie kent hem niet.. onze Tobaliq Black Turbo Aansteker. Deze langwerpige aansteker is ook een populaire als huis en keuken aansteker maar zeker heel erg populair als vuurwerk aansteker! Met zijn stoere langwerpige design komt hij overal bij en is hij gemakkelijk te gebruiken.

1. Champ Quattro Aansteker :  De nummer 1 beste stormaansteker gemeten aan populariteit en functies is de Champ Quattro Aansteker. Deze aansteker is met zijn zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding echt een must have. Je kan hem gebruiken als creme brulee brander, vuurwerk aansteker, BBQ aansteker of dagelijks als roker.

Dit was onze Top 5 Beste Stormaanstekers. Mocht je geïnteresseerd zijn in alle aanstekers neem dan zeker een kijkje in ons assortiment door hier te klikken.